Autan sinua saamaan organisaatiosi tai tiimisi asiantuntijoista enemmän irti.

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä ja tietosuojavastaava

Anna Aspelund
Y-tunnus: 2439500-0
Osoite: Klaarantie 5 B 18, 00200 Helsinki

Käsittelyn oikeusperuste

Henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröitävän suostumukseen.

Käsiteltävät tiedot ja käsittelyn tarkoitus

Rekisteri sisältää tietoja rekisterinpitäjän asiakkaista ja sähköpostikirjeen tilaajista. Lisäksi rekisteriin voidaan lisätä niiden henkilöiden tietoja, jotka ovat ottaneet rekisterinpitäjään yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Rekisteri voi sisältää seuraavia henkilötietoja: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, yritys/organisaatio, laskutustiedot, tiedot tilatuista palveluista.

Rekisterissä olevia henkilötietoja käsitellään ainoastaan rekisterinpitäjän omaan markkinointiin, asiakassuhteiden ylläpitoon ja palvelujen tuottamiseen liittyvissä tarkoituksissa.

Tietojen luovutus tai siirtäminen kolmansiin maihin

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä siirretä EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Kaikki rekisterissä olevat tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään internet-palvelimilla, laitteistojen fyysisestä ja tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Palvelimet sijaitsevat Suomessa.

Tietojen säilytysaika

Tietoja säilytetään lähtökohtaisesti kymmenen vuotta, ellei henkilö pyydä tietojensa poistamista tätä ennen. Poistopyynnön voi tehdä sähköpostissa olevan unsubscribe-linkin kautta (pelkän sähköpostikirjeen tilaajat) tai ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään.

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkastaa rekisterissä olevat tietonsa koska tahansa ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään.